Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu förstår jag vad tyngd över bröstet innebär

Jag får inte ner luften i lungorna längre,

ångest säger du, stress, du borde lugna ner,
träna, pröva yoga, prata med någon.

Jag tror inte det hjälper, jag är bara lite olycklig.




Fri vers av tillfällighet
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-15 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet