Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skolkar från allt

ni kväver mig
jag kväver mig
med er

ni är redskap
och mitt mål
är allas

jag är ett glas
fylld av dekadens
mörker
och sorg

ge mig ditt
innersta
fina
lugna
din värme

jag smutsar ner
det till


pest

och



död




Fri vers av amanda b
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-12-15 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amanda b
amanda b