Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOD JUL -o- GOTT NYTT ÅR - ALLA!!!:-)))

Så vart de´ Jul, min vän,
å vi fick kul igen,
men grisen grät å tappa knorren,
men morsan, full som fan
hon rände hela dan
å tjöt åt Far: Få fart på snorren:-)))





GOOOD JUUUL!!!




Bunden vers av lärjunge
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lärjunge