Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppsbrott & skrovmål - limerick

 

En skeppskock brevid Bedi Bunder
på fartygets däck gör en blunder
med en plåt som är smord
glider plums över bord
så besättningen får duka under




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-16 14:50



Bookmark and Share


  zallander
genial!
2013-03-31

  limerick
Chockade fiskar

I havet invid Bedi Bunder
får fiskarna se ett hemskt under
på ett undervattensbord
på en plåt som är smord
serveras döda, smörstekta flundrer.
2011-12-21

    Tea Alex
*skrattar och fnissar*
2011-12-16

  Lili Samuelsson VIP
fantastico. bland de bästa du skrivit. det är när du skojar till det och får orden till två betydelser som jag tycker du lyckas allra bäst.
du vet. du är min favoritlimerickare:)
2011-12-16

  © anakreon VIP
Intrigen i denna limerick finns även som rebus där lösningen är: "Man över bord. Han dukar under"
Bilderna säger sig själva.
Calle
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP