Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillbild II





plötsligt vet jag

fjärilar övervintrar

längst ner i intet
























Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 483 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-16 19:05



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
plötsligt finns frågorna och svaren blir givna. underbart som alltid!
2013-01-04

    dreamoflife
Så fint, kontrasterna mellan den plötsliga insikten och det eviga intet!
2012-12-30

  wildah
Så fantastiskt bra!
2012-11-18

    ej medlem längre
så många sidor denna text har... underbart.
2012-03-12

  Carola Zettergren
Åh- precis så!
2012-03-09

    ej medlem längre
ja. verkligen.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött