Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt med stillhetens närvaro

Natten kom åter med sin svalka
solens hetta sveper om precis allt
äntligen kan man andas lättare
ser månen på mörka himmelen
tystnadens täcke ligger tung
skönt med stillhetens närvaro
ensamtiden den självvalda
är bara så underbar för själen
kanske jag skriver något
innan sömnen fångar mig
och låter mig få sova på
mjukaste moln av bomull
natten är ljuvlig och
jag bara älskar den
vi två trivs fint ihop





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-26 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP