Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsbläck


i mitt hjärtas innersta rum
skrev jag ditt namn

med evighetsbläck

jag har försökt måla över det
med ett tjockt lager färg

men det lyser igenom ändå




Fri vers (Fri form) av Lajos-Toth
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-17 10:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
evighetsbläck, som med kosmospenna
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lajos-Toth
Lajos-Toth