Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ologisk härledning

tysta minnen
ögonblicket har stelnat
förtvivlad existens

handledens hud är tunn
så jag river
begränsar smärtan

bläcket på handryggen
hälsar från förvirringen
det är lördag

social stagnation
säger mentorn
tyst telefon

"sorg är som att bosätta sig vid ett vattenfall"
– man vänjer sig
jag är vattenfallet

ett socialt stagnerat förvirrat rivande jävla vattenfall i ett stelnat ögonblick




Fri vers av Ansia
Läst 1768 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-17 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ansia