Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystad

kom till mig, älskling
riv mig
låt oss förenas i ett förvridet jävla äktenskap

du och jag, ångest, du och jag
jul ska vi fira
tomtar och skinka och varför inte paket

du och jag, älskling
vi ska bli gamla tillsammans
föråldras, förrynkas

tar du ut disken
ska jag säga
så viker jag tvätt den här gången

sen ska vi duscha tillsammans, du och jag
vi ska ta en lång brännande het dusch
skålla skinnet, förminska dig

nedvärdera dig
du, jävla hustrumisshandlande svin
spotta dig i ditt vidriga ansikte

vem pratar jag till? det kan du ju försöka lista ut
eller så låter du bli
för jag syr ihop käften nu




Fri vers av Ansia
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-17 13:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra pondus!
2012-06-30

  Anya VIP
En stark text som berör mig.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ansia