Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem dagar en sommar




som en rörelse i rött
en spännvidd
mellan örn och näste
har du blivit

efter nätter
under augusti måne
dina händer är ett med oss


















Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 580 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-12-19 21:59



Bookmark and Share


    Anneli A
Mycket bra!
2011-12-20

  Yrre VIP
Suggestivt, spännande.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött