Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärttrakten.

Sa jag att du når in till hjärttrakten?
Ända in till hjärttrakten med
precis exakt vartenda ord.

Precis exakt varenda blick,
och varenda rörelse,
varenda doft,
varenda gång du snuddar vid mig.

Ja, det är precis så
och jag kan inte göra annat
än att drunkna om och om igen.

Jag kan inte göra annat
för det gör ont&motsatsen
när du når ända in till hjärttrakten.




Fri vers av Ninni
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 22:27



Bookmark and Share


  miljas
Gillar denna skarpt. Formen, upprepandet av "precis exakt" ger en egen stileffekt... Det känns ungt, men med stor tanke. En dikt som berör!
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninni