Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendling med armanikostym

Signalfelen kvarstår trots nya spår
Jag skulle behöva andra rabatter än denna
Ett kort som gäller andra stationer
Samma papper men med ny färg på min penna

Nu passerar Pluto Neptunus bana
Det är nog ingen planet
Jag sitter uppe i hörnet
Funderar på något jag inte vet

Nu tar jag på mig armanikostymen och besöker Estradpoeterna




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-01-18 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus