Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Konfektyr

Älskar att baka en kaka, Jag vill inte förlora dig, Jag vill inte bränna Mitt hjärta brinner långsam som en ugn. Men spänning, ge mig iväg. Bort med mina änglar för dig. Du smyga iväg här Väl dolt i min själ Du är snäll Gå med, låtsas att du inte märka, Väntar på att vara säker på att min avsikt Listig som en orm vindar upp huset. Tills en dag När jag inte kommer att kunna motstå Och jag skall ge meddelandet i media Han är min älskare. Men jag kommer att berätta: borta. Som ett vilt djur Vilken har rymt från zoo Du skall fångas och förs tillbaka till ägaren I Säkerhet och trygghet. Återgå till din cell. Din favorit kaka vad du förväntar dig Dricka och då du vill sova lugnt. I mina armar, verkligen stödjande. Tröst genom nåden järn Aldrig trött. Du är mitt arbete oavlönat, Men jag älskar dig Och det gör mindre galen.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-17 23:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passionerat verk!
2023-07-31

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!
2013-02-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
skönlirad infångning och förtäljning
2012-02-02

    ej medlem längre
Vilken härlig text!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP