Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var ett tag sen jag skrev till dig. Men nu har jag äntligen gett dig en dikt från mitt hjärta. Till mitt hjärta... Jag älskar dig påni... <3


Små sälar på golvet.

En lång tid har gått
Sedan mina ord till dig
Mitt hjärta har du fått
Jag hoppas du älskar mig...

Du har gett mig allt
En kärlek som aldrig försvinner
Aldrig blir det kallt
Med din heta kärlek som brinner...

Vi har tillsammans ett liv
Sälar små
Av kärlekens giv
Ingen annan kan förstå...

Jag plockar upp en säl
Saknad men inte glömd
Den har en förmåga att se in min själ
Bakom en möbel är den ofta gömd...

Jag älskar dina sälar
Alla har de små själar
Kanske älskar de mig
Precis som jag älskar dig...





Bunden vers (Rim) av MrBadGuy
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-12-18 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy