Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag samt toapapper

Med många tankar om livet, valde jag slutligen två
Glädje och empati
Du och jag

Allt annat är bortrationaliserat
Jag har dock kvar åsikterna om toapapperet
Det ska vara lent och inte gå sönder så jag sitter med långfingret i anus




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 556 gånger
Publicerad 2006-01-18 14:55



Bookmark and Share


  tobbä
Skit(!)bra!!! vilken humor. tack
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus