Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag då?


N
är stormen i mitt hjärta
ej längre framkallar smärta

När vindarna slutar blåsa
och tårarna tagit slut

När livet börjar vända
och gräset börjar gro

Vem är jag då?




Fri vers av DanSan
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-18 10:15



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket intressant frågeställning, fint inramat, bra!
2012-01-26

  Maria T
En ny skapelse
Vacker bild
2011-12-18

    ej medlem längre
Då är du
summan av alla dina jag
genom alla dina prövningar
samma du,
men mera du
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan