Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjuret i sikte


skenet från ljusets öga på botten av den Ekelöfska tesen

skänker sikt i mörkret kring sinnevärldens mossgröna siluetter


tunna silkesfingrar drar och lockar medvetanden genom tiden


vampyrer tömmer minnets fotografier av historien på blod



ur underjordens gravkammare reser sig Hitlers legat med knutna nävar av plutonium


och vita änglar dansande i en öppen famn





Fri vers av D S
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-18 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S