Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänligen kritisera misstaget mänskligheten


Mänskligheten är Cancern i Universum




Alltid
Önskar jag att jag aldrig funnits

Enbart
För att vi utnyttjar de rena

De
Som vi anser är oss underordnade

Människorna?
Nej, de andra!

De som vi inte törs prata om.
För att deras lidande berör oss.

Men även vi är blott djur.

Med vilken rätt?
Med vilken rätt..?

Det enda rätta?
Död åt mänslkigheten!

Absolut.
Så fort som möjligt.
Så att denna barbari får ett slut.

Det enda mänskligheten är
Är Cancer







Fri vers av mrMister
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-18 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrMister