Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska byta bild på Poeter.se

Jag ska byta bild på Poeter.se
Där ska jag sitta och vara svår
Trots att saker och ting har fungerat i tusen år

Jag ska skriva om en båt som seglar från hamn till hamn
Hitta 8000 ord som rimmar på Köpenhamn




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-01-18 15:29



Bookmark and Share


  fröken bäckström
famn
efternamn

lycka till med 7998 övriga!
(TIPS! finns fler sorters namn)
2006-10-07

  fröken bäckström
ja!
2006-10-07

  Julia B
Hahah, skön ;)
2006-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus