Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam...

Ensam lämnade du mig kvar,
Utan att ge mig några svar.
Tårarna föll ner,
Ordet ”vi” fanns inte mer.
Förtvivlat höll jag dig fast,
Innan allt brast.
Långsamt gick du din väg,
Lämnade mig utan några skäl.
Du var mitt liv, mitt allt.
Nu är allt så kallt.
Flera underbara år vi fick,
Jag förstår inte varför du gick?
Jag saknar dig dag som natt,
Mitt liv är så svart.
Du har redan krossat mig så hårt,
Att fortsätta utan dig är svårt.
Utan dig vet jag inte om jag vill,
Fortsätta finnas till.




Fri vers av Fiiipe
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 00:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din dikt beskriver min värsta mardrömm. du har fångat känslan
2012-01-25

  ellenheiman
riktigt bra, och jag känner igen mig så
2011-12-19

  Elinsomalltid
Sorgligt...
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fiiipe
Fiiipe