Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spontan


Nattetid

Jag sitter och tänker
klockan är för mycket.

Det är för mycket i skolan
i hemmet, ute, inne, nära, borta

Det är för mycket för mig
men ingenting i det stora hela

Det är tillräckligt, och mer därtill
för mig och mitt alterego

Någonstans är det bra
för känslobrist är värre än sorg

Jag är lycklig, jag vill leva
men jag vill leva, inte bara exsitera

Jag har fått tillräckligt och är nöjd
men nu vill att jag ska vilja ha mera

Jag sitter här och tänker
klockan är mycket

Men jag vill ändå att den ska fortsätta ticka...




Fri vers av Solsonen
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-19 01:40



Bookmark and Share


  PPQ
så skimrande vacker
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Solsonen