Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmen

Men du fattar väl att
det vackra inte slutar att vara vackert
bara för att ingen tittar

ibland är alla blickar vända bortåt
bara
det finns så mycket att se på
här i världen
inget konstigt med det
egentligen
men
krusningarna längs ryggraden
påminner om att något är skevt
håren reser sig på din rygg
får skjortan att svälla som av varm luft
ser inte klokt ut
korridorerna fylls av puckelryggar

det är det vackra som suger
hittils okända partiklar
som strömmar
genom kavajer och välstrykta byxor
vågor i starka fält
jämvikt som vill återställas

genom att förstöra allting
med sina mörka krafter
(se på alla glasartade blickar, allt stripigt hår. lyssna på alla innehållslösa ord, känn rädslan i luften!)
vinner
det vackra
i slutet
-får tjejen
-och de överblivna pengarna från rånet
-och en oändligt fri och lycklig framtid




Fri vers av Aaxel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-19 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel