Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

99 namn


Mannen med

99 namn som

ändå bara

är ett


Känner alla

deras smak

fast på

olika sätt




Fri vers av stella
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-19 15:02



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
klurig..tyckte om
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE