Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tar gärna emot konstruktiv kritik :)


En stilla sång



flickan med hjärtat utanpå
det är så hon ser sig själv
men aldrig i spegeln
aldrig mer spegel
reflektion

hon har ett hjärta som sjunger
rytmiskt och hjärtskärande

för pojken
ett stenkast därifrån
på väg att tyna bort

pojken flickan

hjärtat sjunger
en stilla sång

för pojken

ty flickan gick in i evigheten idag
~ ett stenkast bort~

kvar är en liten pojke
sjungandes en stilla sång

och flickan hon är kvar
i evigheten - ett minne
aldrig mer tynande
levande


en stilla sång




Fri vers av isabel louise
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 19:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den poesin; känner av en längtan, en relation med två som längtar på var sitt håll, mera nynnar än sjunger ut sin längtan
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise