Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har inget att göra med texten, rent bokstavlig bara.


Istället för plugget

Jag borde skriva essäer i religionen nu
för snart är det jul

jag borde oroa mig för klappar och kusiner nu
för snart är det jul

jag borde rent ut av umgås med familjen nu
för snart är det jul

jag borde inte sitta med ångest upp i halsen nu
för snart är det jul

jag borde avsluta det jag påbörjat nu
för snart är det jul

jag borde skita i alla "borde-n" som finns nu
för snart är det jul

men det går ju inte att göra
för snart är det jul




Bunden vers av Solsonen
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-12-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen