Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köp en skjorta i flanell

Lägg ner
Skriv inget mer

Skaffa en synonym
Åtminstone en pseudonym

Det finns inga flera ord
Du har redan rimmat på jord

Bli en romantiker
Skriv en låt

Se prestige i a-kassa
Skriv på natten kl 03:00

Köp en skjorta i flanell
Gärna grön

Fika på ett café
Med din basker på sné

Skriv ett kärleksrim
Med mig och dig

Kom i kontakt med ditt inre
Fundera över en relation

Skriv det allra vackraste
Få beröm

Se det som terapi
En paus i din apati

Ge beröm till en treåring
Dela barnmaten

Spegla dig varje dag
Säg att du mår bra

Du är glad, stolt och snäll
Jag hoppas du får en smäll




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 616 gånger
Publicerad 2006-01-18 17:42



Bookmark and Share


  starfire
Kul dikt, och klockren.
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus