Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där härliga upplevelsen och känslan av att veta att man klarat av det man aldrig trott var möjligt att klara och att må bra


inget lida och aldrig mer strida

Jag vill säga tack till ni underbara vänner som fått mig att att må bra, jag kan äntligen stå på benen, vilja kliva upp ur sängen och kan äntligen i skolan roligt ha.

Jag blev återupplivad, väckt och dragen ur skiten, visst jag har fått mina ärr och fortfarande lite sliten.

Att ni idag kan få mig att skratta det är ett under som jag aldrig än idag kan fatta.
Jag kommer alltid att vara evigt tacksam ska ni veta, om man söker bättre vänner så får man förevigt leta.
Älskar er raringar ni har verkligen hjärtat på rätt sida och med er vid min sida slipper jag lida.




Bunden vers (Rim) av Rhonja
Läst 199 gånger
Publicerad 2011-12-21 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja