Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny svensk och mer positiv text till The Animals klassiker The House Of The Rising Sun.


Huset Morgonsol

Huset Morgonsol

Det står ett hus vid skogens bryn
man kallar det Morgonsol
Det har varit till glädje för många unga män
och av dom är jag en.

Min mamma var sömmerska
hon sydde mina nya jeans
Min pappa var en speleman
vid torpet morgonsol.

Det enda han behövde var
en stråke och en fiol
och alltid så spela han
spred glädje uti vårt hus

Ååh mamma
hon såg allt
hur lyckliga vi var
hon sa till alla oss små barn
glöm aldrig bort Morgonsol

Jag bor ännu vid skogens bryn
uti stugan morgonsol
lika lycklig som aldrig förr
jag sitter framför dess dörr.

Det står ett hus vid skogens bryn
man kallar det Morgonsol
Det har varit till glädje för många unga män
och av dom är jag en.

Musik: The Animals
Text: Boa Berg
2011-12-21




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Boa Berg
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-21 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg