Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som det gjorde då



tänkte be dig
att fika med mig häromdagen

men sen kom hon upp
i mitt tankesystem

hjärtat sved till
precis som det gjorde då

det var ju vi två

drog mig tillbaka
med svansen mellan benen
satte på mig min rustning
och gick ut i allmänheten igen

skygg och kall
ryggade mig undan för varje blick jag mötte



jag är ensam nu




Fri vers av AliciaK
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 11:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aaaawww...
Inte så länge till, tippar jag.
Välj någon i kön, vetja.

2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK