Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt hjärta är väckt,önskar du detsamma?


Själens längtan...

Det växer en längtan efter dig
den blir bara starkare och starkare
Det sätt du ser på mig är så ljuvligt,

känner din kärlek, och vet att du också längtar.
Kom snart och förbered mig,
som bara du kan.

Jag vet också att din tid ännu inte är inne
men den kommer mycket snart
Jag gör mig beredd för jag älskar Dig.




Fri vers av marie-helene
Läst 410 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-22 09:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt!
2011-12-29

  Bibbi VIP
Amen och applåd!Kram!//Bibbi
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene