Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung Jenny har det där viktiga inom sig och jag får ta del av detta och kan därför inte låta bli att använda hennes ord, tack vännen!


En kärleksnyckel ...





Och hon hängde en kärleksnyckel på spiskroken

Du väljer själv när du vill använda den, sa hon

Det kändes så trösterikt och tryggt nu

just när jag är på väg att titta inåt för att verka utåt













Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-22 11:46



Bookmark and Share


  walborg
Suveränt - varmt tack för bilden!
2011-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hålla koll
åt två håll
är en roll
vi folk måste
ha för att vara
beredda på vad,
bra eller fara...
En kärleksnyckel
kan så klart
det lättare klara...
2011-12-22

  Junitvillingen
Så vackert skriftat, får i det närmaste gåshud!
2011-12-22

  Kjell A. H Lundin
Till ni läsande …

Här är det Jenny som skapar stämningen och leder oss till värmen, och på en spiskrok som finns vid värmekällan där kärleksnyckeln nu hänger leder till ett mottagande och möjlighet, som skapar trygghet, blir ett stöd och tröst i vårt inre och som därmed kan verka utåt.
2011-12-22

  Osvalds_Dotter VIP
Åh vännen vilken hjärtlig
text, får rysningar.

Tack för att Du finns och delar
med Dig Kjell.

Kram Jenny
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin