Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gunga

 

Inspirera mig

sade hon lågt

 

när hon kände gungstolens

vilt dansande medar under sig

 

 




Fri vers av Cris
Läst 1898 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-18 21:42



Bookmark and Share


  Alina Ögger
Oj, oj.


Väcker liv och rörelse.
2007-08-06

  mia.här å nu
en helt underbar dikt
2007-07-23

  Daniel_78 VIP
hittade denna som en favorit,
verkligen verkligen magisk
2006-02-17

  Peter Stjerngrim VIP
Ännu en dubbeltydlighet - Du fångar verkligen känslan av längtan ...
2006-01-20

  Hans w-art Westlund VIP
betyget får tala.. men jag kan väl tillägga att den blev en favorit
2006-01-19

  Jessica Ebbesson
Vilken härlig stämning du förmedlar med denna gunga. Lite mystisk och skön. *Tycker om*
2006-01-19

  prinscess VIP
mycket rolig dikt
bra skrivet
2006-01-18

  prinscess VIP
mycket rolig dikt
bra skrivet
2006-01-18

    Cajsa
Jättefin!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris