Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter festen

Han dansade med henne och sen fick han idén
att bryta sig in i en lägenhet
men han hamnade på något sätt istället mellan två husfasader
i en trång kullerstensgränd.
Det var då han förstod vad den långa kramen betydde.
Det var ett adjö, ett hej då.
Helt tydligt var det så, men han valde för tidigt att inte tänka på det.
- Om det var dig jag hade mött hade vi dansat hela natten, sa hon.
Nu var det tydligt vad hon menade, men det var inte alls lika tyst då.




Fri vers av Joel Munther
Läst 463 gånger
Publicerad 2011-12-22 23:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten påminner mig om just en sådan liknande händelse, fast för mig var det i tunnelbanan och med repliken 'hade jag inte åkt till Singapore i morgon så hade du fått följa med hem och knulla ikväll' och då skall man tänka på att det här var vid pass midnatt vid Odenplan i ett sommarskönt Stockholm.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther