Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
it's hard but I know this is something that will never last.


[...] & min sjöman är inte du.

Ett annat liv i dina
ögon &

ett
fingertoppsbeslut från dag till
dag att
inte göra när

idéer tappar takten tills dom
plötsligt är i fatt
igen & fast jag
tvekar är det
ja är det
ett nej på lika
villkor snälla låt

mig va ifred snälla sitt med mig en
stund &
tappa taget om det här i
dina ögon är jag
här kan
tappa bort mig lika snabbt i
dina ögon är jag

nåt jag aldrig blev & du är
lika
obestämd i

mina ögon är du
sepian i bilderna på
träden som

vi kollar i min
värld är du det

vackra i förfallet &

jag vet det fast jag vet det vet
det vet det är

det svårt att komma ihåg & fast

jag
vet det är

det svårt att hålla kvar att

du är mörkret i den vintern du är
allt som aldrig sagts du

är min största miss jag aldrig
kommer ångra &

gud inget är
förändrat när du ser på mig
sådär & du


är den som har hört mest är
ändå den som


fattat minst, är


ändå den som fattat minst.





Fri vers av Dorothy Lux
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-23 02:36



Bookmark and Share


  Armo
En sådan lidelse och vilsenhet som kommer ur dina ord. Smärtsamt vackert!
2011-12-23

    ej medlem längre
Du skriver fint. Först föll jag för hakparentesen i titeln (det finns alltid mycket mer inom sådana), sedan upptäckte jag ett skönt flöde med mening. Riktigt najs.
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Dorothy Lux
Dorothy Lux