Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

Ibland tar pengarna slut
ibland tar energin slut
ibland tar vännerna slut

Men egentligen

tar inte pengarna slut

eller vännerna slut

utan deras energi
tar också slut

och då känns det som
att de inte är där

Så är det också med Gud




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-23 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna