Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en söt liten text om vad just kanske du skulle önska dig?


Jag önskar mig ..

Kära tomten jag önskar mig ett stort paket i år, jag vet att det är värdefullt men hoppas verkligen att det är något jag får.

Det går inte på batterier, el eller bensin, nej det är något mer värdefullt ungefär som en smaragd eller rubin.
Det låter väldigt dyrt och omöjligt att ge men jag lovar det är inget som kräver pengar de ska du få se.

Allt jag önskar mig och vill ha i år är att jag den rätta finner och mitt livs kärlek får.




Bunden vers (Rim) av Rhonja
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-23 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja