Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag att minnas

 

En helt vanlig jävla dag

Inte mycket olik den igår

Förutom att jag tillslut förlorade

Tårarna började rinna

Det som aldrig skulle ske

Nederlaget ler trotsigt




Fri vers av Sländan
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-18 22:46



Bookmark and Share


  Jessi
Tårarna tränger alltid igenom någongång när man inte mår bra. Det är absolut inte ett nederlag, vännen, absolut inte ett nederlag
2006-09-10

  frozen_yoghurt
Mycket bra text!

"Nederlaget ler trotsigt"

Genialt!
2006-02-01

  Nichlas
Mmm =S Tungt tungt... ( Nederlaget ler trotsigt ). Kort och innehållsrik. =D
2006-01-25

  Rublev
Tunga ledsna ord
som väcker tankar och
ställer viktiga frågor:

Vilken är diktjagets förlust?
Var det 'det hon förlorade'
eller 'att hon förlorade'
som fick tårarna att rinna?

En härlig slutrad får solen att titta fram
bakom alla blåsvarta moln!
”Nederlaget ler trotsigt”
.
2006-01-22

  Mike
En tung text som beskriver något vi alla kan uppleva och det gör att den berör ännu mer!! Och den är även riktigt jäkla bra skriven... gillar verkligen dina texter!
2006-01-19

  Laijza
Tungt med mycket vemod! Jävligt bra skrivet!
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan