Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon!?!




Alla dessa år av ensamhet

jag valde för att få fly


Där alla normala perspektiv

förblev defusa när nattens timmar

hade förvandlat mig till ett monster


Utan känslor

utan skam

utan hopp


Tills morgon ljuset letede efter mig

av önskan att själen hade överlevt


År efter år med en undran av hat

varför ingen vågade säga något

tills jag insåg att jag var någon




Fri vers av JLindh
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-23 23:41



Bookmark and Share


    Phantasos
Här har vi pure stuff som kommer ut. Det är fint.
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh