Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfångad

En nattsvart
röd lykta
fångar upp
tankar liggandes
längs trottoaren

En kärlek
aldrig ägd
finns där,
djupt nedtrampad i asfalten
sönderskavd

Ljuset vänds
mot takens speglar

fångar andetag
som lämnat kroppen

intryck, via hjärtat
vägledd till rätt sida av vägen




Fri vers av Anneli A
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-07 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anneli A