Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dolda budskap


konstnären sitter vid drömmens utsiktsplats byggd av det undermedvetna och målar in freudianska felsägningar i en landskapstavla


poeten ser den osynliga kombinationen bakom slutna ögonlock

geniet löser gåtan på en ändlös spegelvägg


krökta själar dricker ögonblickets sken

ur tidens ljuskärl

och lägger döda årsringar kring minnets svarta stenkista




Fri vers av D S
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-25 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S