Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att söka sin behållning

 

Orden, födda i svärta
vet inte sin väg att gå

Sagda till tomma intet
som ett varsel

Utvecklade, i den spända
kroppens försvar

Invecklade, som ett
oförståligt språk

Väldiga, så oändligt väldiga
när de vrider sig igenom



Berättelsen om en hudlös andning...

Som om
bröstkorgen vore
ett fall

Ett inre
av en sällsynt sveda
rinnande




Uppsamlat...

allt det svarta
i den vak där hjärtat
slår och slår och slår
där behållaren står och lever



Sökandet...



När den faller,

behållaren,
full av tanketistlar
och obefriade dagar.

Natten med sitt mörker
vaggar hårt det vakna
tillståndet 

Vågornas
idisslande framfart
när de sköljer
som något giftigt
i människans närhet




 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-24 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint diktat!
2016-03-24

  mike irow
det dunkla ter sökanden
när den faller...om en hudlös andning
ser mer än natt som vaggar tillståndet ---och kroppen där svept
i vågornas...
2016-03-24

  Zandor
liten tuva stjälper ofta stort lass
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP