Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudrun, Berit och Dagmar (limerick)


Rasande kvinnor från Atlanten
ger en ny dimension till tanten
går bärsärkargång
hela natten lång
vrålar och stör för hela slanten





Bunden vers (Limerick) av Bringebruden
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-27 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden