Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men du har säkert någon annans hand i din hand nu...


Små spår av dej...


Om jag dör idag
Kommer de att hitta
Små spår av dej
I allt som är mitt

Om jag dör nu
Kommer de att se
Små små saker
Som är du
Som jag ömt vårdat
Små vackra saker
Som är du

Om jag dör nu
Hittar de min bok
Om dej
Bilderna och orden
Som jag skrivit
Till dej
Men aldrig låtit dej läsa
Mina drömmar
Som jag aldrig vågat visa dej
Av rädsla
Att bli avvisad, förnekad och ratad

Om jag dör idag
Får du veta allt
Som jag ville sagt dej
När jag levde

Hur vacker jag tycker
Att du är
Hur jag växer och blir varm
I din närhet
Hur jag njuter och blir glad
Av att höra din röst
Av att bara se dig
Också på avstånd
Nära det vita

Men, min vackra vän
Jag måste inte dö
Jag kommer inte att dö
Jag ska inte dö
För att du ska få se
För att du ska få veta
Hur mycket
Jag tycker om dej

Hur mycket
Du betyder

För mej...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 510 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-12-27 09:51



Bookmark and Share


  helenita VIP
Att vara så älskad...
Mycket innerligt och vackert!!
2012-03-16

  Linda CH VIP
En hjärtinnerlig vemodstext om längtan efter den sanna kärleken.
2011-12-28

  prinscess VIP
så innerligt vacker
2011-12-27

  Baystream
"men du har säkert någon annans hand i din hand nu"

den känslan, är förödande.
Jätte fin dikt.
2011-12-27

    Birgersdotter VIP
Så innerligt fin och vacker...
2011-12-27

  Ninananonia VIP
vacker...
2011-12-27

    lory
fantastisk text om kärlekens makt i våra liv,känner vemod..helt uppsluckande...bravo..bokmärker..
2011-12-27

  Mow Dean VIP
väldigt ärliga rader.
tack!
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT