Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas, inte slitas

Om du möter mig på mitten

kanske jag slipper

gå av




Fri vers av Tea Alex
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan bra instämma med föregående talare (skribenter). En riktig fullträff!
2011-12-28

  Bringebruden
Genialisk!
2011-12-27

  Michaela Dutius
Mycket sagt i få ord - strålande
2011-12-27

  Casbah* VIP
nästan haikunsk..och strikt men vacker
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex