Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvindar


Havet i uppror
Vågor kastar sig, skummar, fräser
Obevekliga krafter forsar fram
I riktning mot, inte med
Mot stranden, mot horisonten
Mot det okända
Kraft som inte kan stoppas
I riktning mot





Fri vers av Bringebruden
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-27 14:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker om!!!!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bringebruden
Bringebruden