Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan också kalla det "ordbajseri".


Min dag idag

Jag vaknade med tandavärk
som sedan gav mig huvudvärk.
Men värken var ej av vanlig värk
ty för tandläkar'n var den obemärkt.

När jag väl kom hem igen
var jag fattigare än när jag for hän,
rätt tjurig för det värker än
sedan såg jag nått jag beställde hem.

Tre filmer om dinosaurier
Jag känner mig nästan glad igen
Dessvärre botar det ingen smärta än
men med lite glädje känns det bättre sen.

Nu sitter jag och väntar på min bok
jag köpte under veckan som for,
men så länge får jag låtsas låta klok
ty uti min skalle är där orden bor- det må du tro.

Men nu kan jag inte säga någe mera
vart da'n bär hän är sånt man får fundera
Vid värken kan jag uthärda och tolerera
det är ju trots allt ingen släng av kolera.




Fri vers av Slagord
Läst 356 gånger
Publicerad 2011-12-28 12:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ordet, din lilla vildkatt!
Kul att du är tillbaka.

Dinofilmer? Själv tjackade jag upp mig på "Jurassic Park III" i dag.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Slagord
Slagord