Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonsin

(Det här är specialskrivet just för dig)
jag stod i affären och valde
något som fångade, inte snuddade vid utan fångade,
den du verkligen är för mig
det du betyder och utstrålar
jag strök över och började om
räknade och delade lika
spände mina ögon i mig själv där i spegeln
och undrade om detta var min bästa sida
rotade bland små trivala, sparade fragment
tummade på det jag trodde var sanningen
hjälpte inte ens att andas långsamt
för att stoppa hjärtklappningen

Som jag blivit skulle jag ju nästan bli
men bara nästan, allt kan man inte få, det kan man inte
och du ser ut som jag förväntat mig
men ändå lite vackrare i verkligheten
bilder gör dig inte rättvisa, jag behöver se dig i 3D
behöver tänka att ditt hår är lite ostyrigt vid tinningen
dina händer på bordet, jag skulle vilja ta tag i dem
men det kan jag inte, det skulle vara för intimt
för svårt att bortförklara om det visar sig
att jag gått alla händelser i förväg
att jag inte förtjänar dina händer
på länge än, eller kanske inte någonsin...


© Cecilia Danell 2011




Fri vers av Cecilia Danell
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-29 01:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att fånga det mänskliga är svårt. Du gör det fantastiskt bra. //F.
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Danell
Cecilia Danell