Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla mellanrum vi passerar...


Mitt mellan två andetag

Hämtar jag andan

Och mellan dina två hjärtslag

ser jag mitt liv

Mellan två blinkningar

föds min mening

Och mellan vårt avstånd

min längtan

Mellan dina varma läppar

hämtar jag luft

och mellan dina armar

låter jag mig bäras

Och mitt mellan
alla osagda ord

Vilar Du och Jag
i varandra








Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-29 08:17



Bookmark and Share


    lory
mellan dina rader av kärlek läser jag passion för livet o honom..mmmm så fint,underbart....poetisk...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya