Till min vän ”Birgersdotter” med kärlek och sorg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Till min vän ”Birgersdotter” med kärlek och sorg




"SORGEN"

 

 

Ser sorgens blommor i ditt hår

Jag vill så gärna trösta …

Ser utmed kinden mången tår

Hur kan man sorgen överrösta …

 

Tårar väter kinder dina

känns som om de vore mina …

 

Smärtan i ditt bröst jag känner

Känns som vore den min egen …

Spar minnen i ditt hjärtas rum

från all tid som skapat stegen …

 

 

 © La Magnólia




Bunden vers (Rim) av La Magnólia VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 45 personer
Publicerad 2011-12-29 14:54



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Sorgen kan göra så ont och smärtan
tar tid och läka.
En mycket fin dikt som skildrar
det vi alla går igenom någon gång i livet.
Där mörket faller som en skugga
i smärtans sken.
En tår faller för dikten berör så.
2024-01-19

  Osvalds_Dotter VIP
Vilken fin text vänner emellan,,
vackra fina vänskap.
Varm text -
2012-09-23

  prinscess VIP
medkänsla en stöttande vän
2012-01-23

  Birgitta Jacobsson
Medkännande, vackert!
2012-01-19

  Jack E. Gladh VIP
Den här är berörande fin.
Var tvungen att läsa den igen.
Rimmen kommer så självklart
naturligt.
2012-01-16

  Maria T
Så fin dikt
Fylld av medkänsla
2012-01-15

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert om sorgen.
2012-01-05

  Teresia Ridell
Varm,ömsint o vackert. Sorg är svårt. Värst är när någon bara vänder sig bort. En öppen famn är guld värt.
2012-01-01

  Järnkatten
Undersköna blomma, en så gripande text om medkänsla och kärlek...
2011-12-30

    maija tuori
Så vackert skriver Du om medkännslan i sorgen...
Empati är när man känner andras smärta i sin egen hjärtan..
2011-12-30

  wildah
Så vackert du skriver som stöd och uppmuntran!
2011-12-29

  Anira
Stilla vackerhet...kärlek
2011-12-29

  Linda CH VIP
Vacker skrift med tröst och medkänsla!
2011-12-29

    Birgersdotter VIP
Så otroligt fint och kärleksfullt...tack min vän för stöd....kram
2011-12-29

    lory
smekning i sorgen...
2011-12-29

  erkki
Väldigt omtänksamt och välskrivet. Det aktualiserar frågan: Hur stödjer man sörjande bäst?
2011-12-29

  Michaela Dutius
Underbar dikt till en vän.
2011-12-29

    ej medlem längre
Otrolig fint...
2011-12-29

  Ninananonia VIP
Berör så...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP