Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spökeri/att låta bli att leva

 

genomskinligt blek med nedbitna naglar

och blod runt munnen sitter hon

 

som vill ringla in som rök

bakom en rullgardin

vid minsta ljud

 

som ständigt hör krigslarm

som är uppfödd på

mannagrynsgröt och svek

 

vi smälter i och ur varandra och det är

henne jag vill rädda, det är hon som gör mig rädd




Fri vers av molly crayons
Läst 532 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-29 22:11



Bookmark and Share


  ester.b
/mannagrynsgröt och svek/


fin dikt!
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons